Cégünk bemutatása

Minőségi termékek - minőségi szolgáltatással

Cégünk, a Tyco Building Services Products épületgépészeti anyagok értékesítésével foglalkozik, mely széles körben különböző épületgépészeti szakirányokat ölel fel, mint pl.: tűzvédelem, csőszerelés, csőfüggesztés és egyéb rögzítéstechnika. Disztribúciós hálózatunk egy nemzetközi szervezet része, melynek gyökerei Amerikába, időben az 1850-es évekig nyúlnak vissza. Ennek köszönhetően a fenti termékek fejlesztésénél, gyártásánál cégünk világszerte hosszú ideje meghatározó, piacvezető szerepet tölt be.

Meggyőződésünk, hogy az ezen idő alatt elért forgalom és eredménynövekedésünk egy különleges, piacképes szolgáltatást igazol. A Tyco Building Services Products szakmailag folyamatosan képzett kollégái egy olyan egyedülálló termékcsomagot kínálnak az épületgépészeti anyagok felhasználói számára, amely (csúcsszínvonalú) minőségi termékeket foglal magában. Ezen termékeket az ügyfeleink megelégedésére igyekszünk a lehető legrövidebb határidőn belül leszállítani. Köszönhetően ügyfeleink visszajelzéseinek, az idők folyamán cégünk egy ’újabb szállító’ helyett ’rugalmas és elkötelezett szállítópartnerré’ vált. Célunk, hogy ezen kiemelt besorolást minél hosszabb ideig megőrizzük és ennek érdekében a piaci igények változásait, a vásárlói szokásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük.

Az általunk kínált termékkör az említett épületgépészeti területeken szinte minden műszaki helyzetre, elvárásra megoldást kínál. Professzionálisan kiépített logisztikai hátterünk alkalmassá tesz bennünket arra, hogy partnereink részére biztonsággal elvállalhassuk termékeink határidőre történő szállítását, mely rendeltetési hely szerint lehet Európában, a Közel-Keleten vagy Afrikában. Ezen képességünk, jó szakmai hírnevünk megőrzésében gondosan megválasztott disztribúciós partnereink és helyi képviseleti irodáink segítenek.

Ezért, ha a tűzvédelem, a csőszerelés, a csőfüggesztés vagy egyéb rögzítéstechnika terén határidőre, egy műszakilag megbízható, minőségi termékre lenne szüksége, a Tyco Building Services Products alkalmazottai, partnerirodái szívesen állnak rendelkezésére.

Üdvözlettel:

L. Swennenhuis
ügyvezető igazgató
Tyco Building Services Products

Privacy & Cookie Policy

Az itt található információ fordítás. Kétség, hiány vagy ellentmondás esetén az eredeti angol változatot tekintse elsődlegesnek.