Általános Adatok

Miért a hornyos csőkötés?

Alacsonyabb teljes szerelési költségek

A hornyos csőkötő rendszerrel lényegesen gyorsabb szerelés mint egyéb megoldásokkal, alkalmazásával elkerülhető a drága szerszámok használata és lényegesen csökkenthető a munkaerő költsége.

Rugalmas

A hornyos csőkötő rendszer rugalmasabb mint a hagyományos csőkötési módok mint pl. a hegesztés, menetes vagy a karimás kötés.

Kiküszöböli a hegesztési füstöt és a nyílt lángot

A hornyos csőkötő rendszerrel nincs hegesztési füst, nem okoz és a nyílt lángot és tűzveszély a munkaterületen, csökkentve ezzel az egészségügyi ellátás költségeit.

Zaj és Vibráció

A hornyos csőkötő kuplungokban elasztomer tömítés található, amely elősegítik a kiváló zaj és vibráció csökkentést.

Csővezeték egyenetlenségeinek felvétele

A rugalmas kuplungok alkalmasak a csőtengely eltéréseinek felvételére a helyszínen, csökkentve ezzel a költséges helyszíni igazításokat. A rugalmas kuplungokat úgy tervezték, hogy képesek legyenek felvenni a csővezeték elhajlását, tágulását és összehúzódását.

Miért a Grinnell?

Egy Fortune 500 listában szereplő cég hátterével

A Tyco csoport tagjaként szilárd pénzügyi háttérrel képesek vagyunk folyamatosan a fejlesztésbe fektetni és a legmagasabb minőségű csőkötő termékeket gyártani segítve ezzel az Ön versenyképességének növelését.

10 év speciális garancia

Minden Grinnell termékre az iparág legjobb garanciája vonatkozik. Nagykereskedők részére ez egy olyan márka értékesítését jelenti, amely termékei mögött áll. Kivitelezőknek ez egy lehetőség, hogy versenyképesebbek legyenek és növeljék hírnevüket. Tulajdonosnak ez kevesebb aggodalmat jelent a javítási és pótlási költségek tekintetében.

Szabványos hornyos termékek

A Grinnell hornyos termékek megfelelnek a szabványos ipari horony méreteknek. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem szükséges különleges szerszámokat vásárolnia. A Grinnell termékek könnyen felszerelhetők vagy módosíthatók bármely meglévő rendszeren szabványos horony méretek használatával. Minél egyszerűbb a szerelés annál több az Ön megtakarítása.

Zöld

Termékeink 90%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek A Tyco a United States Green Building Council (USGBC) tagja.

Privacy & Cookie Policy

Az itt található információ fordítás. Kétség, hiány vagy ellentmondás esetén az eredeti angol változatot tekintse elsődlegesnek.