GYÁRTÁSI FOLYAMAT

Minden Grinnell termék tervezése és tesztelése a csúcskategóriájú Kutató és Fejlesztő Technológiai
Központunkban történik az USA-ban.

1. Öntés

A Grinnell öntvényeket ASTM A-536 65-45-12 osztályú lágyvasból öntik. A szigorú minőség ellenőrző program felügyeli az eljárás minden lépését. A mintákat folyamatosan ellenőrizzük kémiailag és fizikailag, hogy biztosítsuk, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb anyagminőségi előírásoknak.

2. Gumi befecskendezés

A gyárainkban a tömítéseket gumi befecskendező présekkel és megmunkálással alakítjuk ki, különböző gumi összetevők felhasználásával amelyek az ügyfeleink által kívánt alkalmazásnak megfelelően lettek megtervezve. A kész gumitömítéseken fizikai teszteket végünk, hogy megbizonyosodjuk róla, hogy megfelel az előírásoknak beleértve az ASTM D-2000 –et.

3. Festési folyamat

A számítógép vezérlésű folyamatban minden terméket porlasztással lemosunk, megszárítunk, előmelegítünk, bemártunk és teljesen megszárítunk az összeszerelést vagy a csomagolást megelőzően. Az alkatrészeket ellenőrizzük, hogy a festés mindenhol egyenletes- a felület pedig megfelelő legyen.

4. Megmunkálás

A Kutató és Fejlesztő részlegünktől kapott tervek alapján minta központunk és szerződött minta készítőink elkészítik a mintákat és öntőformákat, amelyekkel előállíthatók a legmagasabb tűréshatárú termékek. A megmunkálást specialistáink folyamatosan ellenőrzik, hogy biztosak legyünk benne, hogy termékeink megfelelnek az előírásoknak.

Privacy & Cookie Policy

Az itt található információ fordítás. Kétség, hiány vagy ellentmondás esetén az eredeti angol változatot tekintse elsődlegesnek.