Tulajdonságok és Előnyök

RUGALMASSÁG

A Grinnell rugalmas kuplungok képesek felvenni a csővezeték tengelyirányú mozgását, amely a hőingadozásból ered. Ezzel elkerülhető vagy csökkenthető a drága kompenzátorok használata.

ÁTALAKÍTÁS

A Grinnell Mechanikus csőkötő termékek gyors és gazdaságos változtatást engednek átalakítások alkalmával, a berendezések és csőszakaszok leválasztásának lehetőségével változtatások vagy javítások idején.

ZAJ ÉS VIBRÁCIÓ

A hornyos csőkötő kuplungokban elasztomer tömítést található, amelyek segítik a kiváló zaj és vibráció csökkentést. A hornyos csőkötés kialakítása a cső végek között távolságot enged meg, amely segít eloszlatni, elválasztani és minimalizálni a zaj és vibráció átadását a csővezetéken keresztül.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási szabványoknak megfelelően készül.

GYORS

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer időmegtakarítást kínál összehasonlítva a hegesztett, karimás vagy menetes kötésekkel.

EGYSZERŰ SZERELÉS

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer szereléséhez mindössze egyetlen kulcs szükséges. Nincs szükség drága, speciális berendezésekre és képzett személyzetre a szereléshez összehasonlítva a hegesztett vagy karimás csőkötéssel.

KÖLTSÉG MEGTAKARÍTÁS

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer teljes szerelési költsége messze alatta marad a jelenleg használatos módszereknek.

BIZTONSÁGOS

Mivel nincs füst és hegesztési láng , így a Grinnell mechanikus Csőkötő rendszer veszélyes területeken is alkalmazható különleges óvintézkedések nélkül.

MEGBÍZHATÓSÁG

A kuplung házat úgy tervezték, hogy bele kapcsolódjon a horonyba, szilárd kapcsolatot létrehozva. A csővégek egy nyomás érzékeny tömítéssel zárnak, amelyet az öntöttvas ház foglal magába.

SZÖG ELTÉRÉS

A Grinnell rugalmas kuplungok felveszik az szög eltérést . A maximum kuplungonkénti eltérést a katalógus tervezői segédletei tartalmazzák (7. fejezet).

ÖSSZEKAPCSOLÁSI ELHAJLÁS

A Grinnell rugalmas kuplungok képesek felvenni az elhajlást egy adott értéken belül. Ez a tulajdonság fontos előny alagutaknál, hidaknál és bányászati alkalmazásoknál.

MEGBÍZHATÓ

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer úgy tervezték, hogy a cső élettartamáig eltartson és ezt számos vizsgáló és jóváhagyó intézmény igazolta. Mivel a görgős hornyolás nem távolít el fémet a csőről, a cső integritását teljes mértékben megtartja. A maximális üzemi nyomás akár 1000 psi (69 Bar) is lehet, a kuplung és cső falvastagságától függően.

KIS HELYIGÉNY

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer helyigénye lényeges kisebb mint a hagyományos hegesztett vagy karimás rendszereké.

TISZTA

A hegesztéssel ellentétben, a Grinnell mechanikus csőkötő rendszer nem vezet veszélyes füsthöz vagy idegen anyag csőrendszerbe jutásának lehetőségéhez.

GARANCIA

Minden Grinnell termékre 10 év korlátozott garancia vonatkozik.

Az itt található információ fordítás. Kétség, hiány vagy ellentmondás esetén az eredeti angol változatot tekintse elsődlegesnek.