Tulajdonságok és Előnyök

RUGALMASSÁG

A Grinnell rugalmas kuplungok képesek felvenni a csővezeték tengelyirányú mozgását, amely a hőingadozásból ered. Ezzel elkerülhető vagy csökkenthető a drága kompenzátorok használata.

ÁTALAKÍTÁS

A Grinnell Mechanikus csőkötő termékek gyors és gazdaságos változtatást engednek átalakítások alkalmával, a berendezések és csőszakaszok leválasztásának lehetőségével változtatások vagy javítások idején.

ZAJ ÉS VIBRÁCIÓ

A hornyos csőkötő kuplungokban elasztomer tömítést található, amelyek segítik a kiváló zaj és vibráció csökkentést. A hornyos csőkötés kialakítása a cső végek között távolságot enged meg, amely segít eloszlatni, elválasztani és minimalizálni a zaj és vibráció átadását a csővezetéken keresztül.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási szabványoknak megfelelően készül.

GYORS

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer időmegtakarítást kínál összehasonlítva a hegesztett, karimás vagy menetes kötésekkel.

EGYSZERŰ SZERELÉS

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer szereléséhez mindössze egyetlen kulcs szükséges. Nincs szükség drága, speciális berendezésekre és képzett személyzetre a szereléshez összehasonlítva a hegesztett vagy karimás csőkötéssel.

KÖLTSÉG MEGTAKARÍTÁS

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer teljes szerelési költsége messze alatta marad a jelenleg használatos módszereknek.

BIZTONSÁGOS

Mivel nincs füst és hegesztési láng , így a Grinnell mechanikus Csőkötő rendszer veszélyes területeken is alkalmazható különleges óvintézkedések nélkül.

MEGBÍZHATÓSÁG

A kuplung házat úgy tervezték, hogy bele kapcsolódjon a horonyba, szilárd kapcsolatot létrehozva. A csővégek egy nyomás érzékeny tömítéssel zárnak, amelyet az öntöttvas ház foglal magába.

SZÖG ELTÉRÉS

A Grinnell rugalmas kuplungok felveszik az szög eltérést . A maximum kuplungonkénti eltérést a katalógus tervezői segédletei tartalmazzák (7. fejezet).

ÖSSZEKAPCSOLÁSI ELHAJLÁS

A Grinnell rugalmas kuplungok képesek felvenni az elhajlást egy adott értéken belül. Ez a tulajdonság fontos előny alagutaknál, hidaknál és bányászati alkalmazásoknál.

MEGBÍZHATÓ

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer úgy tervezték, hogy a cső élettartamáig eltartson és ezt számos vizsgáló és jóváhagyó intézmény igazolta. Mivel a görgős hornyolás nem távolít el fémet a csőről, a cső integritását teljes mértékben megtartja. A maximális üzemi nyomás akár 1000 psi (69 Bar) is lehet, a kuplung és cső falvastagságától függően.

KIS HELYIGÉNY

A Grinnell mechanikus csőkötő rendszer helyigénye lényeges kisebb mint a hagyományos hegesztett vagy karimás rendszereké.

TISZTA

A hegesztéssel ellentétben, a Grinnell mechanikus csőkötő rendszer nem vezet veszélyes füsthöz vagy idegen anyag csőrendszerbe jutásának lehetőségéhez.

GARANCIA

Minden Grinnell termékre 10 év korlátozott garancia vonatkozik.

Privacy & Cookie Policy

Az itt található információ fordítás. Kétség, hiány vagy ellentmondás esetén az eredeti angol változatot tekintse elsődlegesnek.